Gece görüşlü kameralar ile siz tatildeyken de eviniz güvende içiniz rahat! Kurulumu çok basit olan Anker Eufy Security 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera, sizin için her şeyi düşünüyor. Nasıl mı? Kamerası 360 derece dönebiliyor, tüm alanı kontrol edebiliyorsunuz. Gece görüşü kameranın çözünürlüğü oldukça yüksek, görüntüleri rahatlıkla izlemeniz mümkün. Hareketi takip eden yapay zekası ile hareket anının görüntülerini alabilirsiniz. Tatilinizde evcil hayvanınız evdeyse, aklınız onda kalmaz; her hareketini takip edebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran Anker Eufy Security 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera ile her nerede olursanız olun, içiniz rahat olur. 

 

Güvenlik için Anker Gece Görüşlü Kameraların Hayatımızdaki Yeri

Gece görüşlü güvenlik kameraları, harika görüntü kalitesiyle düşük ışıklı ve tamamen karanlık ortamlarda bile rahatlıkla kullanılabilir bir teknolojiye sahiptir. Yaşam alanlarınızı her türlü tehlikeden korumanıza olanak sağlayan gece görüşlü güvenlik kamerası ile günün her saatinde net görüntüler alabilir, kayıt yapabilirsiniz. Kaydınızı ister bilgisayarınızda isterseniz bulut depolama seçeneklerinde tutabilirsiniz. 

Her türlü tehlikeli durumun önlenmesi için ücret line gece görüşlü kamera, her türlü suça karşı etkili bir aktördür. Çevrenizi izlemek ve kaydetmek için güvenilir dış mekan güvenlik kamerasından yararlanabilir, olası tehlikelere karşı gerekli önlemleri alabilirsiniz. İşlevsel bir kullanım sunan, gece görüşlü dış güvenlik kamerası, hırsızlık olması durumunda olayı oldukça net bir şekilde kaydeder. Gece görüşlü kameraya kaydedilen görüntüler, suçlunun yakalanması ve gelecekteki suçların önlenmesi için oldukça önemlidir. Çözünürlüğü yüksek görüntü kalitesine sahip olan kamera sayesinde yaşanan durumu, kolayca belgeleyip sigorta talebinizi doğrulama imkanı da elde edebilirsiniz

 

 Neden Anker Gece Görüşlü Güvenlik Kamerasını Tercih Etmelisiniz?

  • Yaşam alanlarınızı korumak için son derece ideal olan Anker gece görüşlü kamera, IR aydınlatıcı özelliği ile karanlıkta dahi net bir görüntü almanızı sağlayan fonksiyonel bir kullanım sunar. Her türlü durumu 2K HD çözünürlük kalitesinde izlemenizi kolaylaştırır. HomeKit kullanırken görüntüleri 1080P kalitesinde izleyebilirsiniz. Böylelikle evinizin içinde tam olarak neler olduğunu görebilir, detaylara hakim olabilirsiniz. Ayrıca gece görüşlü olduğu için zaman dilimi fark etmeksizin her anı günün her saatinde, ortamı net görme imkanına sahip olabilirsiniz. 
  • Hareketli olan her şeye odaklanabilme özelliğine sahip gece görüşlü kamera, hareketsiz ortamları kaydetmez. Dahili yapay zeka sayesinde nesnenin bir insan mı yoksa evcil hayvan mı olduğunu belirleyerek yalnızca kayda değer bir olay meydana geldiğinde kayıt yapar. Böylelikle gereksiz anları takip etmeyerek sadece önemli anları görme imkanına sahip olabilirsiniz. 
  • Siz tatildeyken ya da uzun süreli seyahatteyken evde evcil hayvanınızın neler yaptığını görebilmek için yapmanız gereken gece görüşlü kameranızı Apple HomeKit'e, Google Assistant'a ya da Amazon Alexa'ya bağlanmak. Evinizle sürekli bağlantıda kalmanızı sağlayacak bu uygulamalarla, kamerayı da kontrol edebilme şansına sahip olabilirsiniz. 
  • Kurulumu da oldukça kolay olan gece görüşlü kamera dış mekanınızı da izlemenize olanak tanır. Üst düzey güvenlik sağlamak için Anker tarafından özenle geliştirilen gece görüşlü kamera, dış çevre şartları için de oldukça dayanıklıdır. Zoom özelliği ile odaklanmanız gereken her şeyi detaylıca görmenizi sağlayan bu güvenlik kamerası, yeni nesil teknolojisi ile öne çıkar. 
  • Gece görüşlü kameranın yapay zekası ortamdaki hareketi algıladığında, otomatik olarak hareketli nesneyi izlemeye başlar. Takip özelliği ile tüm odayı net bir şekilde görmek için lensi yatay olarak 360° döndürebilir veya dikey olarak 96° eğebilirsiniz.  
  • Anker gece görüşlü kameranın yerleşik iki yönlü sesi sayesinde etraftaki herkesle gerçek zamanlı olarak konuşma imkanına sahip olabilirsiniz. Böylelikle her an kesintisiz olarak evinizle de iletişim halinde kalabilirsiniz. 

Anker'in pratik, güvenli ve kullanışlı 360 derece dönebilen kızılötesi gece görüşlü IP kamerası ile yaşam alanlarınızı şimdi daha güvenli hale getirmeye ne dersiniz? Yaşadığınız yeri koruma altına almak istiyorsanız Anker'in Eufy Security 360 Derece Gece Görüşlü Kamera modelini inceleyebilir, Anker güvencesi ile satın alabilirsiniz.