İzlence keyfini kalabalık gruplara yaşatan projeksiyon cihazları, gelişen teknolojik donanımları sayesinde geniş görüş alanı sağlamakla birlikte birçok işlevsel özellikleri ile ön plana çıkıyor. Taşınabilir projeksiyon cihazları; seyahatlerde, outdoor aktivitelerinde harika bir etkinlik alternatifi sunuyor. Bu noktada sinema kalitesinde seyir keyfi sunan Anker projeksiyon cihazları pratik kullanımları ve yüksek görüntü kaliteleri ile herkesin gözdesi! Model yelpazesi oldukça geniş olan Anker projeksiyon cihaz koleksiyonu içerisinde Wi-Fi kablosuna gerek olmadan çalışabilen kablosuz TV Box ve HD cep sineması gibi seçenekler en çok tercih edilenler. Kablosuz çalışarak ev dışı alanlarda pratiklik sağlayan bu cihazlar, uzaktan kumanda ile yönlendirilebilen sistemleri ile kullanıcıların hareket alanını genişletiyor. Projeksiyonu kullananların keyfi artırıyor, unutulmaz anlar biriktirmenize yardımcı oluyor. Siz de outdoor etkinlerinizden aldığınız keyfi katlamak için Anker'in kolay taşınabilen projeksiyon cihazlarını değerlendirebilirsiniz. İşte tercih edebileceğiniz seçenekler...

 

Çok Yönlü Kullanım Sunan Bir Projeksiyon Cihazı:

Anker Nebula Apollo Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı ve TV Box Hoparlör
Dolby Digital Plus 4K Android özellikli projeksiyon cihazı olan Anker Nebula Apollo Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı ve TV Box Hoparlör çok yönlü bir cihaz olarak bize kullanım olanağı sağlıyor. Hem Android televizyon kutusu hem de hoparlör ve projeksiyon cihazı olarak kullanılabilen ürün kullanışlı yapısı ile öne çıkar. Estetik dairesel görüntüsü sayesinde ev dekorasyonuna şık bir detay olarak katılan modelde DLP teknolojisi yer alır. Dijital Işık İşleme Teknolojisi olarak dilimize çevrilebilen teknoloji dijital sinemaların büyük bölümünde kullanılır. Aktarılan renklerin çok daha gerçekçi ve renkli olmasını sağlayan DLP teknolojisi, izlediğiniz filmlerin veya dizilerin net biçimde perdeye aktarılmasını sağlar. Otomatik odaklama teknolojisinin yer aldığı cihaz ultra net görüntüyü kısa sürede sunar. Anker Nebula Cosmos Max Akıllı 4K projeksiyon cihazına USB ve HDMI cihazlardaki içeriği bağlayabilir ya da dilerseniz Bluetooth, Wi-Fi ile kablosuz eşleşme yaparak görüntüleri yansıtabilirsiniz. Açılı konumlandığında dahi sabit ve kare görüntü sağlayan üstün teknoloji ürünü evinizde veya dilediğiniz yerde seyir keyfinizi yükseltir.
 

Açık Hava Sinemalarının Mimarı: Anker Nebula Apollo Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı ve TV Box Hoparlör

Android TV sisteminin yer aldığı bir diğer cihaz olan Anker Nebula Apollo Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı ve TV Box Hoparlör, portatif yapısı ile kolaylıkla taşınabilir. Cep sineması olarak da bilinen cihaz, 200 lümen parlaklık sunar. Sunduğu yüksek parlaklık ve görüntü kalitesi ile gündüz ışığında dahi net görüntü imkanı veren projeksiyon cihazı içerisinde film-dizi uygulamaları kurulu olarak gelir. Hem projeksiyon cihazı hem de sadece hoparlör olabilen donanımı ile çok yönlü kullanım sunan cihaza oyun da indirebilirsiniz. USB girişi de bulunan ürün kompakt yapısı sayesinde kusursuz görüntü dilediğiniz her yerde. Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen Anker Nebula Apollo Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı ve TV Box Hoparlör, harici bir hoparlöre gerek olmadan bass ve tiz sesleri yansıtır. Otomatik netleştirme gerçekleştiren donanımı, yüksek çözünürlük sunan sistemi ile film ve dizi keyiflerinizi üst düzeye çıkarır.

Anker Nebula Apollo Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı ve TV Box Hoparlör
Koleksiyondaki diğer ürünler gibi Nebula Connect uygulaması üzerinden kontrol edilebilen bir diğer projeksiyon cihazı olan Nebula Astro, 100 inç büyüklüğe kadar görüntüyü yansıtabilir. Oldukça ufak olan yapısı sayesinde rahatlıkla taşınabilen cihaz HDMI, USB-C bağlantılarının yanı sıra kablosuz Bluetooth bağlantısı da sunar. Eye Guard göz koruması teknolojisi sayesinde doğrudan lense bakıldığı anda otomatik olarak kapanan projeksiyon cihazı çocuklarınız ve sizin için güvenli kullanım imkanı sağlar. Dijital platformlarla bağlantı kurabilen ürün yanınızda fazla ağırlık yapmazken size kusursuz bir görüntü sağlar.
Anker projeksiyon cihazı koleksiyonu içerisinde yer alan modelleri kalabalık arkadaş grubunuzla çıkacağınız yolculuklarda, bahçede, evinizde; kısacası seyir keyfinin yüksek olmasını istediğiniz her yerde değerlendirebilirsiniz. Anker'i ziyaret ederek ürünler hakkında daha detaylı bilgiye hemen ulaşabilirsiniz.