Anker şimdi Akasya AVM'de! Siz de Anker ürünlerine kolay ulaşılabilir olmanın avantajını yaşamak istiyorsanız, Akasya AVM'deki Anker Store'a uğrayabilir; keyifli bir teknolojik deneyim imkânı yaşayabilirsiniz. Akasya AVM teknoloji mağazaları içerisinde öne çıkan Anker Store'da aradığınız tüm teknolojik ürünleri bulabilir, ihtiyaçlarınız doğrultusunda, kendiniz için en iyisine karar verebilirsiniz. Etkileyici bir deneyim merkezi ile tanışmaya hazırsanız Anker Akasya AVM'de buluşalım!

Anker Akasya AVM'de Teknoloji Dünyasını Keşfe Çıkın!

Anker Akasya AVM, size Şubat sonuna kadar tüm ürün gruplarını deneme şansı sunuyor. Akıllı ev ürünlerinden projeksiyon modellerine, süpürge çeşitlerinden MagGo ve şarj istasyonlarından kadar birçok koleksiyon ile sizi buluşturuyor. Anker Store, Akasya AVM mağazaları içerisinde birbirinden farklı ürünleri ile ön plana çıkıyor. Marmaray, metro ile metrobüs gibi toplu ulaşım araçlarıyla hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz bu alışveriş merkezi sayesinde aradığınız her Anker elektronik aletini bulabilirsiniz. Anker Akasya AVM, ürünleri yakından deneyip görmenizi ve gönül rahatlığıyla almanızı sağlıyor.

Anker Ürünleri ile Hayatınızı Kolaylaştırmanın Tam Zamanı!

Teknoloji marketleri İstanbul mağazaları arasında bulunan Anker, geniş bir çeşitliliğe sahip. Şarj kabloları, cihazları ve taşınabilir ürünler ile hayatınızı kolaylaştırmayı ilke edinen Anker, hızlı ve güvenli şarj imkânı sunarak işlerinizin yarıda kalmasını engelliyor. Kulaklık ve hoparlör tasarımları ile profesyonel bir müzik deneyimi yaşatıyor. Anker kablosuz hoparlörleri ile her an her yerde parti verebilir; taşınabilir projeksiyon cihazları ile yaşam alanlarınızı anında sinema salonuna çevirebilirsiniz. Anker güvenlik kameraları, pencere sensörü gibi akıllı ev aletleri ise yaşam alanlarınızın güvenliğini artırabilirsiniz. Yeni nesil teknolojilerle donatılan robot ve dikey süpürgeler ise ofis ve tüm yaşam alanlarında hijyeni sağlamak için sizi bekliyor. Şimdi Anker Akasya AVM'de tüm bu ürünleri yakından tanımaya ne dersiniz?

Akıllı Ev Aletleri ile de Anker Akasya AVM'de Sizi Bekliyor!

Akasya AVM içindekiler pek çok kategorideki mağaza ile alışveriş keyfini artırıyor. Anker Store ile tanışmanızı sağlayan alışveriş merkezi, birbirinden farklı ürün grupları ile yardımınıza yetişiyor. Yeni ev dekore edenler, evli çiftler ya da elektronik eşyalarını yenilemek isteyenlerin başvuracağı adres ise Anker Akasya AVM oluyor. Akıllı ev aletleri, iç ve dış mekanlarda güvenliğinizi sağlamak amacıyla tasarlanıyor. Kamera ve sensör çeşitleri ile güvenli yaşam alanları inşa edebilmenizi sağlıyor. Vücut analizi yapan basküller, sağlığınızı korumanıza destek oluyor. Anker, elektronik eşya mağazaları İstanbul'da yaşamınıza konfor katmak için sizi bekliyor.

 

Anker Akasya AVM'de Tüm İhtiyaçlarınızı Tamamlamak İçin Sizinle!

Anker Store, Akasya AVM elektronik mağazaları arasında pek çok teknolojik ürün sizi bekliyor. Kaliteli ürünleri ile tüm dünyanın yakından takip ettiği Anker, size kesintisiz bir kullanım imkânı tanıyan adaptör, kablo ve powerbank çeşitleri ile de farkını yansıtıyor. Günlük hayatta kullanılan powerbank çeşitleri farklı ürünleri aynı anda şarj kolaylığı tanıyor. Araç içinde, ev ya da iş yerlerinde... Her nerede olursanız olun, cihazlarınızın pil sorununu çözmenizi sağlıyor. Anker Akasya AVM'de ihtiyaçlarınızı tamamlamak için sizi bekliyor.

Kaçırmayın: Şubat Sonuna Kadar Anker Akasya AVM'de!

Anker Store, elektronik market İstanbul mağazaları içerisinde kaliteli müzik deneyiminden vazgeçemeyenleri de ağırlıyor. Yüksek kalite ses deneyimi sunan Anker hoparlör ve kulaklık tasarımları, her an her yerde müzik keyfini sürdürmeniz için tek eksiğiniz! Her an her yerde en sevdiğiniz müzikleri sorunsuz bir şekilde dinleyebilmek, sınırsızca podcast keyfi sürebilmek için Anker bluetooth kulaklık modelleri Akasya AVM'de sizi bekliyor!

Anker ürünlerini yakından deneyimleyebilmek isteyenler için Akasya AVM kaçta kapanıyor, sorusunu da hemen yanıtlayalım. Akasya AVM saat 22.00'de kapanıyor. İş çıkışı uğrayabilir ve eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Anker dünyasını keşfe çıkabilir ve sürekli gelişen teknolojik yenilikler ile tanışabilirsiniz.

Şubat sonuna kadar ulaşabileceğiniz tüm Anker ürünlerini Akasya AVM'de deneyimleyerek hayattan aldığınız hazzı katlayabilirsiniz. Deneyim merkezi olarak tasarlanan mağaza ile alışveriş öncesi ürünleri test edip ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.